Aikaa on vierähtänyt taas luvattoman kauan viime kirjoituksesta. Allekirjoittanut on potenut jonkinlaista nettiväsymystä, valitan.

Pennut ovat siis muuttaneet kaikki omiin koteihinsa, paitsi Hertta, joka odottaa omistajaansa vielä ensi viikkoon meillä. Viimeiset viikot pentujen kanssa olivat sanallasanoen hullunmyllyä ja vannon pyhästi, että seuraavan mahdollisen pentueen kohdalla hankin lomaa kaksi viimeistä viikkoa. Aika oli yhtä matalalentoa ja valitan, jos olen vaikuttanut siltä, että aamulääkkeet ovat unohtuneet.

Olen silti erittäin tyytyväinen koko kaksikuukautta kestäneeseen sessioon. Olen myös onnellinen, että pennuille löydettiin mukavat kodit ja siinä sivussa olen saanut tutustua hurjaan määrään ihan huipputyyppejä. Kotiutuminen pennuilla on sujunut loistavasti ja ilmeisimminkin omistajat ovat tyytyväisiä termiitteihinsä. Tiesittehän te tottavie, mitä hankitte ;).

Hippa jää meille asumaan ja treenaa jo kovaa kyytiä jälkeä. Edistyminen on ollut suorastaan huikeaa. Kentällekin on eksytty ja hauskaa oli. Kiitos myös Devinille omistajineen juttuseurasta. Jälkeä saa tulla sitten meille milloin tahansa treenailemaan, jos haluaa (muutkin, kuin naapurikunnan asukit).

Yhteystietolistan laitan omistajille eteenpäin heti, kun kaikki omistajat ovat Suomessa. Facebookissa on ryhmä pennuille, yrittäkääs laitella itsellenne tilejä. Pentupäivä on näillänäkymin 6.9. Nastolassa, tästä lisää infoa, kun saan paikan varmistettua.

Tämä blogi varmastikin hiljenee entisestään ja kuulumisten vaihto keskittyy sähköpostiin ja FB:hen. Ja tietysti puhelimeen, olenhan tunnettu puhelinhäirikkö.

Kiitän vielä kaikkia, jotka ovat olleet apuna ja myötäelämässä prosessissa, eritoten Kristaa ja Juhaa sekä raitapaita-Tittaa. En ehkä olisi selvinnyt ilman teitä.

Riikka