Tänään, 6.9.2009, vietettiin pentupäivää sateisesa Nastolassa. Kuvia tuli otettua, ja niitä löytyy kotisivuilta.

Melkein kaikki pikkuiset (tai eivät enää ehkä ihan niin pikkuiset) pääsivät paikalle, joukosta uupui ainoastaan Pimu, kuljetusteknisten ongelmien vuoksi.

Tottista treenailtiin Tinan asiantuntevan silmän alla ja ainakin allekirjoittaneella oli tosi mukavaa. Oli hienoa tavata taas pennut omistajineen ja nähdä, kuinka ne ovat taas kehittyneet edukseen. Aika lailla ne ovat myös oppineet asioita ja on ilo katsella hyvin käyttäytyviä pikku-riiviöitä. Hyvää työtä, ihmiset ! Jatkakaa samaan malliin !

Jäljellekin sitten päästiin, joskin Orimattilassa satoi (taas). Cara, Devin, Huba ja Max suuntasivat kanssamme kotipuolen nurmikolle, sillä tarkoitukseen varattu pelto näytti aamuisen vesisateen jäljiltä lähinnä jokisuistolta. Tulihan ne jäljet ajettua ja silläkin saralla on töitä tehty. Loistavaa ! Pizzakin oli hyvää ja joo, tiedän, kämppä kamalassa kunnossa.

Kaikkineen pennut tuntuivat nauttivan päivästä, eikä niitä pikku vesisateet haitanneet. Nukkuvat varmasti paripäivää hyvin.

Tuhannesti kiitoksia kaikille, että vaivaudutte juoksemaan hullun kasvattajan kekkereillä, te saatte vaivan tuntumaan kannattavalta !

Kiitos Tina koulutuksesta ja Ulla kahvinkeitosta (vaikka kahvinjuomisen puolelle se taisi mennä). Olette ihania ystäviä !